x

Justin Bieber sætter flere rekorder

Justin Bieber sætter flere rekorder

Der er kommet fart over feltet i Justin Biebers karriere igen. Singlen "What Do You Mean?", der udkom i fredags, har allerede slået to verdensrekorder.

Det tog blot fem minutter, fra singlen var blevet frigivet, til den befandt sig på iTunes' førsteplads for bedst sælgende singler. I dag, efter en uge i æteren, kan Bieber også bryste sig af at nummeret har opnået musikhistoriens bedst sælgende første uge på Spotify med mere end 21 millioner streams.

Dermed overtager Bieber stafetten fra de britiske rivaler One Direction, der satte selv samme rekord for bare to uger siden med "Drag Me Down", der var gruppens første single uden Zayn Malik.

Det går sjældent stille for sig, når popikonet laver overskrifter i verdens medier, men den sidste uges tid har omtalen været af mere positiv karakter end de seneste par år.

Bieber leverede en flot og meget omtalt performance til MTV VMA awardshowet sidste weekend, hvor han blev rørt til tårer. Samme aften udkom musikvideoen til singlen, der nu sætter rekorder, og i et interview af Jimmy Fallon i forgårs afslørede han datoen for sit næste album: den 13. november. 

Hør rekordsinglen herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA