x

Tremonti spiller i København

Tremonti spiller i København

Den 9. december kommer Tremonti til Amager Bio og spiller koncert. Hardrockbandet, der er aktuelle med albummet "Cauterize", debuterede som band i 2012 med albummet "All I Was", som GAFFA gav fire stjerner.

Det nye album er produceret af Michael "Elvis" Baskette, som blandt andet tidligere har arbejdet med Alter Bridge og Slash.

Mark Tremonti startede karrieren tilbage i 1995, da han sammen med skolekammeraten Scott Stapp dannede bandet Creed. Sammen med Scott Phillips og Brian Marshall udsendte bandet i årene 1997-2001 tre studiealbums. I 2004 gik gruppen dog hvert til sit, men fandt senere sammen igen og udgav i 2009 albummet "Full Circle", som GAFFA i sin tid kun gav to stjerner.

I de fem år hvor Creed holdt pause, var Tremonti, Phillips og Marshall dog stadig travlt optaget. De dannede Alter Bridge og fik selskab af sangeren Myles Kennedy. Alter Bridge har p.t udgivet fire studiealbums, et live album og to koncertfilm. 

Mark Tremonti er af flere omgange blevet hyldet for sine evner som guitarist. I 2011 blev han af magasinet Total Guitar udråbt som den 4. bedste heavy-metal-guitarist nogensinde, og Guitar World har givet ham titlen som verdens bedste guitarist hele tre år i træk.

Når Mark Tremonti til december for anden gang besøger Amager Bio, bliver det blandt andet med Van Halen-bassisten Wolfgang Van Halen, der er med i det turnerende band, og som også spiller på det aktuelle album "Cauterize", samt på efterfølgeren "Dust", der forventes at udkomme næste år. 

Billetsalget starter mandag 7. september kl. 10.00 via livenation.dk og billetnet.dk

Hør singlen "Another Heart" fra Tremontis nye album "Cauterize" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA