x

Pearl Jam udsender bokssæt

Pearl Jam udsender bokssæt

Den 26. juni udkommer et bokssæt med tre koncerter, bandet gav på "Gorge Amphitheatre" i byen George i den amerikanske delstat Washington. Udgivelsen hedder meget passende "Live at the Gorge 05/06" og består af intet mindre end syv cd'er.

Alle tre koncerter er optaget på spillestedet "Gorge Amphitheatre", som bandet i tidsrummet september 2005 til juli 2006 frekventerede tre gange. Den første koncert den 1. september 2005 er særlig her ved at begynde med et ni-nummer stort akustisk sæt, før gruppen sætter strøm på de medbragte instrumenter og spiller hele 27 elektrificerede sange.

De to andre optagelser er fra dobbelt-koncerten den 22.-23. juni 2006, hvor kvintetten blandt andet puster nyt liv i nummeret "Dirty Frank", som på det tidspunkt ikke var blevet opført live i 12 år, ligesom "Rats" og "Satan's Bed", der i lang tid før havde været fraværende på repertoiret til gruppens koncerter, bliver støvet af.

Det omfattende bokssæt udkommer på Pearl Jams eget label, "Monkeywrench", og sendes som sagt på gaden den 26. juni, men fans af bandet har mulighed for at rekvirere en "limited edition"-version af udgivelsen på bandets hjemmeside nu.

Pearl Jam giver i øvrigt snart koncert i Danmark. Det sker nå gruppen lægger vejen forbi Forum i København den 26. juni og spiller deres første danske koncert siden ulykke-koncerten på Roskilde Festival i 2000, hvor ni mennesker omkom. Alt er meldt udsolgt til koncerten i Forum.

Pearl Jams hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA