x

Guide: Hør ugens bedste sange

Guide: Hør ugens bedste sange

Endnu en uge er havnet sikkert i lørdagens havn, og det er på tide at se på ugens bedste nye sange. GAFFA har samlet dem i en spilleliste, som du kan høre her forneden i Spotify. 

Fallulah (billedet) har sat sin signatur på en pladekontrakt med amerikanske Instant Records, og det er der nu kommet singlen "Social Club" ud af. Det er den første single fra sangerindens tredje studiealbum, som forventes at udkomme i 2016. På det kommende album arbejder hun sammen med den engelske producer Liam Howe, der har produceret populære og anmelderroste kunstnere som Lana Del Rey, Florence + the Machine og FKA Twigs.

Duoen Simon Kvamm og Peter Sommer alias De Eneste To svæver på en lyserød sky i disse dage. Det har affødt fire sange, der er en hyldest til livet, lysten og kærligheden - en lidt anden stemning end den, der normalt hersker i herrernes musik. Indtil videre er (kærlighedens) slør løftet for den første: "Guld & Ton & Liter".

Justin Bieber brød i tårer efter sin optræden til MTV Video Music Awards, fordi publikum valgte at give ham stående ovation i stedet for at buhe ham af scenen. Det kunne tyde på, at den ellers så kontroversielle unge mand er på vej mod et modent comeback. Hans seneste single, "What Do You Mean?", har dog påkaldt sig hipster-dronningen Lena Dunhams vrede. Hun har grebet til Twitter-tasterne og anklager sangen for at godkende "voldtægtskultur". Mon det kan bremse singlens fremdrift på hitlisterne - eller er det bare mere brændstof i hypemaskinen?

Hør alle ugens bedste sange her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA