x

Se video: Foo Fighters i selskab med Roger Taylor og John Paul Jones

Se video: Foo Fighters i selskab med Roger Taylor og John Paul Jones

Traditionelt set er det en fra publikum, der får æren af at komme på scenen med Foo Fighters. Men denne gang er det trommeslageren Roger Taylor fra Queen og keyboardspiller og bassist John Paul Jones fra Led Zeppelin.

Det må siges at være to medlemmer fra to legendariske bands, og selv Dave Grohl vidste ikke helt, hvad han skulle sige om de to musikere: "Lyt her. Jeg ved ikke, om I nogensinde har set en supergruppe. Det her er en superdupergruppe. Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal sige, fordi det her sker ikke hver dag. Lad mig fortælle jer, at Foo Fighters, lige nu, udlever en ægte rock'n' roll-fantasi med jer."

Denne optræden skete i anledningen af, at Queen-forsangeren Freddie Mercury ville have fyldt 69 år i lørdags, den 5. september. Det skulle fejres med Queen og David Bowie-nummeret "Under Pressure".

Sangen er fra 1981 og kom med på Queens album "Hot Space" i 1982. Koncerten foregik i Milton Keynes Bowl, England og var en del af revanchekoncerterne, der blev arrangeret, efter forsangeren brækkede sit ben.

Se superdupergruppen fremføre "Under Pressure":
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA