Nyhed

Oplev tre fremadstormende bands i København

Blandt andre Nelson Can spiller i Huset tirsdag

I morgen den 8. september spiller tre fremadstormende bands, danske Nelson Can og De Høje Hæle og engelske Turbowolf i Huset i København som en del af Dr. Martens Stand For Something Tour 2015.

Nelson Can er et dansk rockband kun bestående af trommer, bas og vokal. Trioen blev dannet i 2011 og har hurtigt fået vind i sejlene. De udgav deres debut-ep i 2012, deres anden ep i 2014, og samme år udkom deres album "Now Is Your Time To Deliver". Gruppen var i februar opvarmningsband for de britiske Royal Blood, hvilket gav dem muligheden for at komme rundt i Skandinavien. Læs mere om Nelson Cans turné med Royal Blood

Det ene af de to opvarmningsbands til Nelson Can er den danske trio De Høje Hæle, der går ind for "Ingen racisme, ingen homofobi, ingen sexisme og lige rettidigheder for alle." De spiller i den alternative ende af rockens verden og udgav i 2010 deres debutalbum "Skal Vi Aldrig Videre". Siden er der udkommet ep'en "Mund Til Mund". Som GAFFAs Pelle Sonne Lohnman skrev, er det et lømmelband, med en masse meninger.


Det sidste band, der også vil betræde scenen er det britiske rockband Turbowolf. De udkom med deres debut-lp "Turbowolf" i 2011 og har siden spillet med andre undergrundsbands som Death From Above 1979 og Royal Blood. Bandet havde en pause mellem 2006 og 2011, men kom tilbage og udgav tidligere på året "Two Hands". 

Køb billetter her

Der er udsigt til en aften i rockenstegn. GAFFA varme op med Nelson Cans "Attack":

ANNONCE