x

Tag med Teitur til Færøerne

Tag med Teitur til Færøerne

Søndag den 20. september spiller Teitur en udendørs koncert på Nordatlantens Brygge i København foran det nordatlantiske kulturhus. Koncerten kommer ikke kun til at rumme Teiturs musik, men også en række fortællinger. I dialog med publikum fortæller han om sin kunstneriske og personlige rejse.

Koncerten er arrangeret i forbindelse med kulturfestivalen Golden Days og vil derfor også være af kulturhistorisk karakter, da havneområdet vil blive dekoreret efter Teiturs færøske ophav, ligesom der vil være kædedans, færøsk fiskesuppe med mere.

Publikum vil kunne høre intime og akustiske udgaver af sangene fra Teiturs seneste album, "Story Music", der kom til verden, efter han vendte hjem til Færøerne. Et album som GAFFA gav fire stjerner og beskrev med følgende: 

"Sjette album fra Teitur er indspillet i en gammel isfabrik på Færøerne, men der er absolut intet koldt over Story Music, der byder på en bred vifte af musikalske udtryk fra det minimalistiske til de mere omfattende musikalske landskabsmalerier, hvor den store palet er taget i brug."

Teitur blev senest anmeldt af GAFFA, da han gæstede Aarhus Festuge 2014 i selskab med Jenny Wilson og Henriette Sennenvaldt, hvor han fik fem stjerner.

Billetsalget er startet lige her.

Hør en nedbarberet version af den ellers storladne "It's Not Funny Anymore" fra albummet "Story Music". 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA