x

Se trailer: Suedes kommende album bliver visuelt

Se trailer: Suedes kommende album bliver visuelt

Det engelske band Suede har netop offentliggjort, at den 22. januar 2016 er dagen, hvor deres syvende album "Night Thoughts" udkommer. Det er dog en lidt anderledes udgivelse, da der også er lavet en film til albummet.

Filmen er instrueret af fotografen Roger Sargent, og han fortæller: "Suede og jeg har krydset hinandens veje et par gange over årene. Jeg sneg mig ind på scenen under deres Glastonbury-show i 1993 for at tage billeder til NME… Senere blev jeg spurgt direkte om at lave nogle billeder til deres sidste album."

Siden er samarbejdet blevet mere filmisk, og fotografen skulle komme op med en idé til bandets filmprojekt. Albummets numre er præget af kendte temaer: Liv, død, kærlighed, smerte og fortvivlese. Processen blev dog en tand mere personlig for Sargent, da hans mor døde, imens han skrev den første historie til filmen. Om dette kan mærkes på filmen, må vi vente og se.

Filmen starter med, at man ser en mand drunkne, og imens han kæmper for sit liv, prøver han at finde ud af, hvordan han er endt der.

Rockgruppen vil lave en global premiere på både film og album, den 13. og 14. november i Roundhouse i London, hvor de vil spille hele albummet med filmen som deres baggrund.

Det er to år siden, Suede udgav albummet "Bloodspots", som fik fire GAFFA stjerner, læs om det her.

Se traileren for Suedes film "Night Thoughts":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA