x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Odenses elektroniske industri fylder rundt

Når Phono torsdag igen lukker publikum ind i de knejsende FAF-bygninger på Odense Havn, kan festivalen desuden fejre sit tiende år på det elektroniske dansegulv. Phono har år efter år forsøgt sig på en grænsesøgende blanding af kompromisløs kunst og fritsluppen feststemning, hvilket det der samtidig gøre udtryk for i det musikalske line-up, hvor blandt andre tyske Atom™, engelske Beatrice Dillon og franske Black Devil Disco Club udgør lydbilledet. Der er altså europæisk og musikalsk diversitet bag lydsystemerne, når Phono på torsdag inviterer indenfor i de industrielle omgivelser. Find mere information på lineuppet her.

Hvad: Phono Festival

Hvor: Odense Havn

Hvornår: 10.-13. september

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Slagteren står for efterfesten

Selvom FAF-bygningerne lukker ned, er det ikke ensbetydende med, at aftenens Phono Festival skal være slut. Den odenseanske natklub Slagteriet har derfor i samarbejde med Phono Festival sørget at stable hele to officielle efterfester på benene, og alt fra lokale til internationale dj's er at finde på gæstelisten. Henholdsvis fredag og lørdag, vil de to britiske dj's Koehler og Luca Lozano stå bag dansegulvets lydbillede, som sørger for at sende Phono-gæsterne trygt videre ind i natten. 

Hvad: Phono Club x Slagteriet

Hvor: Slagteriet, Odense

Hvornår: 11.-12. september – kl. 02.00

Hvordan: Facebook-event

 

Dyb house på regnbuen

Aarhus Festuge er måske overstået, men det betyder ikke, at der skal ventes et helt år, før man kan feste igen. Double Rainbow inviterer derfor indenfor til en aften fyldt med deep house og tech house, hvor den dybe elektroniske stemning med sikkerhed vil ruske i de fremmødtes ører. Den danske elektroniske musiker Shaquille Beck McGosh, blandt andet kendt for at have remixet Mendozas "Houdini", vil være aftenens vært, og naturligvis kommer vennerne med under armen.

Hvad: Shaq & Friends

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 11. september fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Ost og kiks på boksen

Den københavnske natklub er på fredag i den nordiske hjørne, når den norske duo Ost & Kjex gæster Culture Box. For duoen startede det hele i en kælder, hvor inspirationen faldt på en blanding af Detroit techno og 80-er-synth, men mere alternative musikgenrer som new wave fandt også vej ind i Ost & Kjex' kompositioner. Der er altså tale om en kombination, der nok skal få gang i danseskoene, når den norske duo lægger vejen forbi, som en del af deres Freedom Wig-turné. Find mere information om aftenens program her.

Hvad: Ost & Kjex – Freedom Wig Album Release Tour

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K

Hvornår: 11. september fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Jamaicanske natrytmer på Rust

Rust Natklub har på lørdag er hårdt program. Ikke alene er der planlagt besøg fra jamaicanske Charly Black og danske David Jay, der er samtidig lagt op til en officiel efterfest for det street-fokuserede Game Finals, som på lørdag løber af stablen på Vesterbro. Bassen kommer til at banke tungt ud over dansegulvet, hvor Charly Black med sin dansable dancehall vil sørge for, at publikum glædeligt kan drømme sig tilbage til sommervarmen. 

Hvad: Flavour & Game Finals 2015 Afterparty

Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 12. september fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA