x

Elektro-stilskaberne Leftfield kommer til Danmark

Elektro-stilskaberne Leftfield kommer til Danmark

Efter en længere pause er britiske Leftfield tilbage på de europæiske scener med det nye album, "Alternative Light Sources", som udkom denne sommer.

Nu tager Leftfield på Europatour, og Danmark er første destination, 28. november i Amager Bio. "Alternative Light Sources", som bevæger sig inden for genrene dance og elektronisk, indeholder samarbejder med Channy Leaneagh (Polica), Ofei, Tunde Adebimpe (TV on the Radio) og Sleaford Mods.

Gruppen, som før bestod af Paul Daley og Neil Barnes – nu kun bestående af Barnes – genopstod i 2010 efter næsten et årti med stilhed. Gennem halvfemserne var gruppen et af de førende acts inden for dance og elektronisk musik. Samtidig var de med til at få elektronisk musik op fra undergrunden og ind på hitlisterne.

Hele to gange er et af deres album blevet nomineret til en Mercury Prize – det gælder udgivelserne "Leftism" og "Rhythm and Stealth". Førstnævnte er også stemt ind som et af de ti bedste albums nogensinde af Q Magazines læsere.

Den danske koncert bliver som nævnt spillet den 28. november i Amager Bio, København. Billetsalget starter den 11. september klokken 10. Find billetter via GAFFA Live.

Hør nummeret "Universal Everything" fra det nye album her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA