x

Bo Kaspers Orkester tager på forårsturné

Bo Kaspers Orkester tager på forårsturné

Firmandsorkesteret, der kalder sig Bo Kaspers Orkester, kommer til Danmark i midten af marts. Det fulde program kan ses nedenfor. 

De seneste to år har Bo Kaspers Orkester arbejdet på nyt materiale. For nyligt udgav de singlen "Sommaren", og til oktober udkommer deres 11. album.  Til foråret får publikum mulighed for at høre de nye sange live, når bandet tager på en nordisk turné. Men allerede lørdag d. 21. november i år giver bandet en koncert i Store Vega i København.

Bo Kaspers Orkester har i over 20 år blandet pop, soul og jazz i sange som "Hon är så söt", "Låt mig komma in", "Amerika", "Vi kommer aldrig att dö" og "I samma bil". 

Bo Kaspers Orkesters 11. album er indspillet i det legendariske Atlantisstudie, hvor også ABBA, Elvis Costello, Monica Zetterlund og Robyn har indspillet. På albummet er Bo Kaspers Orkester gået tilbage til sine jazzede rødder og har genskabt samme nerve og følelse, som når de spiller live.

Bo Kaspers Orkester består af Bo Sundström (sang, guitar), Michael Malmgren (bas), Fredrik Dahl (trommer) og Mats Schubert (klaver). 

Lørdag den 21. november København, Store Vega (Få billetter)
Tirsdag  den 8. marts Herning, Fermaten
Onsdag den 9. marts Odense, Posten
Torsdag den 10. marts Aarhus, Train
Fredag den 11. marts Værløse, Galaksen
Lørdag den 12. marts Greve, Portalen

Find billetter via GAFFA Live

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA