x

Se Fallulahs nye video – med cheerleaders og boblegummi

Se Fallulahs nye video – med cheerleaders og boblegummi

Sidste fredag udgav Fallulah sin første nye sang i to et halvt år, "Social Club", og hun er nu klar med den tilhørende video. En video, der ligesom sangen har fuld fart på og blandt andet viser hårdtarbejdende cheerleaders, poserende modeller og boblegummi, der brister. Se videoen nedenfor.

Sangen er første single fra sangerindens tredje studiealbum, som forventes at udkomme i begyndelsen af 2016. Det kommende album er produceret i samarbejde med Liam Howe, der har arbejdet med populære og anmelderroste kunstnere som Lana Del Rey, Florence + the Machine og FKA Twigs. Albummet udkommer på amerikanske Instant Records.

Englænderen har ikke taget Fallulahs sound fra hende, og vi kan derfor stadig høre en forbindelse til hendes tidligere hits som for eksempel "I Lay My Head" og "Out Of It". Hun tilføjer stadig pop-genren lidt Balkan-rytmer og indierock.

Sangen blev til, efter sangerinden havde hørt et guitarriff hos sin ven Max fra bandet MS MR, som i øvrigt netop har spillet i Pumpehuset. Derefter skrev hun melodien og teksten til "Social Club".

Læs mere om Fallulahs amerikanske eventyr her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA