x

Se Jack White fortælle om sit hjertebarn

Se Jack White fortælle om sit hjertebarn

Multi-musikeren og produceren Jack White har sat sig bag sit The Dead Weather-trommesæt for at fortælle dig om sine teknikker, og hvordan han har designet sit helt eget trommesæt.

I videoen fortæller han først om, hvordan alle instrumenterne er vigtige for bandet, og hver lille del ikke kan undværes. White spiller derefter nogle eksempler på, hvordan rytmerne understøtter og komplementerer hinanden i The Dead Weathers sange.

Derefter går han ind i sin indre designer og fortæller, hvordan trommesættet var lavet til hans samarbejde med Alicia Keys og James Bond-temaet "Another Way To Die". Sættet kan også ses i musikvideoen. Det var faktisk meningen, at de to skulle have lavet nogle live-shows, men det blev aldrig til noget.

Trommesættet er et helt specielt sæt, som sprænger grænserne for et traditionelt trommesæt. Bare den måde, det er sat op på er anderledes. Han har nemlig placeret alle tammerne på gulvet og åbner dermed for udsigten til og fra ham. Inspirationen til at gøre det stammer fra The Beatles' Ringo Starr, som også havde sat tammerne på gulvet.

På stortrommen har han fået illustreret Draculas tre koner, der må siges at blive pustet lige i nakken af bandets puls.

Til sidste bliver hele bandet samlet, og de spiller "Hang You From The Heavens".

Bandet udsender deres tredje lp, "Dodge And Burn" den 25. september. 

Se hele videoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA