x

Hør ny, smuk sang med UFO og Søren Huss

Hør ny, smuk sang med UFO og Søren Huss

På mandag den 14. september udgiver rapperen og sangeren Kristian UFO Humaidan – tidligere blot kendt som UFO – sit andet album, "Stjernesprog". GAFFA har fået lov at holde premiere på det smukke titelnummer, hvor UFO får vokal hjælp af Søren Huss. Hør nummeret nedenfor.

På det nye album er UFO tilbage i rollen som rapper efter det singer-songwriter-orienterede debutalbum "Humaidan" fra 2011. Om det nye album fortæller han:

– Efterhånden er jeg blevet bedre til at holde fokus på den musik, som brænder i mig. Jeg har en forkærlighed for gamle folkeviser, og på det seneste er jeg blevet ramt af den klassiske musik, som jeg udforsker og lader mig inspirere af, sådan helt på begynderniveau. Alle de strømninger, som vækker resonans i mig, er blevet forankret dér, hvor jeg er mest sikker: i hiphoppens rytme og i rappens flow af ord. Ja, jeg er kommet hjem – og jeg føler mig klogere og rigere, end da jeg tog af sted. 

UFO indledte karrieren i rapduoen UFO Yepha, der udgav tre album i perioden 2003-2008 og fik store hits som "Hver Dag" (2003), "Op Med Håret" (2006) og "Hængekøjen" (2006). Siden opløsningen har også Yepha kastet sig ud i en solokarriere og er blandt andet kendt for hittene "Det Går Ned" (2012) og "Ik' Gør Det" (2012).

Du kan læse mere om de 11 sange og forudbestille det nye album i GAFFA Shop her

Lyt til "Stjernesprog":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA