x

Albarn: Adele er ufarlig

Albarn: Adele er ufarlig

Vi kan ikke bebrejde Adele, at hun tager sig sin tid med lave opfølgeren til sit massive hitalbum "21" fra 2011. På det kommende album har hun blandt andet arbejdet sammen med Damon Albarn, og det er ikke nødvendigvis store ord, han har til overs for hendes nye sange. Hun er måske lidt for meget på den sikre side kunstnerisk set. Det skriver Gigwise.

"Adele spurgte mig, om jeg ville arbejde sammen med hende, så jeg satte tid af til hende. Og jeg er ikke producer så ... Jeg ved ikke, hvad der sker. Vil hun bruge noget af det, som vi lavede sammen? Jeg tror det ikke. Lad os vente og se. Tingen er, at hun er meget usikker. Og det behøver hun ikke være, hun er stadig så ung," fortæller Albarn til engelske The Sun, før han tilføjer: "Jeg hørte noget af det, som hun har lavet med min ven Brian, aka Danger Mouse. Det er meget ufarligt."

Efter sigende skulle Albarn have arbejdet på fem sange med Adele.

GAFFAs musikanmelder Signe Bønsvig Wehding tildelte "21" fem flotte stjerner under overskriften: "Adele kan det hele." Læs den fulde anmeldelse her. Albummet fik 16 gange platin i England og 11 gange platin i USA. 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA