x

Rygter om Destiny’s Child-brud afvises

Rygter om Destiny’s Child-brud afvises

Igennem den sidste uge har der livligt floreret rygter om, hvorvidt Destiny’s Child vil brydes, efter at bandet har afsluttet deres kommende verdensturné, som inkluderer en optræden i Forum 25. maj. Men Destiny’s Child afviste forleden over for pressen, at de splittes.

Gruppen udtaler bl.a.: "Vi er en gruppe, vi er sammen og regner med at forblive sammen i mange år endnu. Vi vil blot tage lidt tid ud af kalenderen til at arbejde på ting, der reflekterer vores individuelle personligheder. Vi vil se vores fans igen på vores verdensturné til foråret og vil starte med at lave et nyt Destiny’s Child-album umiddelbart herefter."

De soloprojekter, gruppen antyder, er dels - som GAFFA Online har beskrevet flere gange - forsanger Beyoncé Knowles’ hovedrolle i "Austin Powers 3: Goldmember"-filmen, hvortil hun også har leveret sangen "Hey, Goldmember".

De to andre Destiny’s Child-medlemmer forbereder deciderede soloalbum: Michelle Williams har indspillet en plade med sine musikalske inspirationskilder, mens Kelly Rowland p.t. arbejder på materialet til et kommende album med hendes eget mix af R&B/rock/soul.

Destiny’s Childs verdensturné vil i øvrigt inkludere bl.a. Beyoncés lillesøster, Solange, som supportnavn.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA