x

Guide: Hør ugens bedste sange

Guide: Hør ugens bedste sange

Det er atter blevet på tide at se på ugens bedste sange. Særligt de danske kunstnere har været ude med nye sange i denne uge, men der er også nyt at hente fra den amerikanske kyst. Du kan høre dem her forneden i WiMP og Spotify.

Anna David er sprudlende på ny single. "Sensommerregn" handler om at få en ny start, hvor verden står klar til at tage imod dig/hende. Det er et nummer, der kan få enhver trist efterårsdag til at føles lysere og gladere. Det er ti år siden, hun slog igennem med "Fuck Dig" fra hendes selvbetitlede debutalbum, og det må siges, at sangerinden har udviklet sit lydunivers en del. Vi er gået fra det lettere dystre og over til det mere oplivende og livsglade.

Sommeren er forbi i Danmark, men den lever i bedste velgående i Freja Kirks musikvideo "Red Light". Her slår den kåde sangerinde sig løs på en varm, hvidsandet strand. Kirk selv fortæller om sin single: ""Red Light" handler om at give slip og turde sige 'ja', når der er noget, der byder sig. Den handler om frihed. Og så handler den, ligesom en stor del af min musik, om kærlighed. Men kærligheden er set i et andet lys end tidligere."

Vi glæder os i stor grad til at høre det nye album fra Lana Del Rey (billedet). Det er kun blevet forstærket af den nye single, "Music to Watch Boys to". Heldigvis kan vi se ende på ventetiden. "Honeymoon" udkommer nemlig den 18. september - det er lige om hjørnet.

Hør de tre ovenstående samt mange flere her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA