x

Ash Hudson: Axl er et fedt svin

Ash Hudson: Axl er et fedt svin

Det blev lidt for meget for Slashs bror, Ash, at blive spurgt om, hvorvidt Guns 'N Roses tager på genforeningsturné. Han greb derfor til tasterne og lavede en Facebook-opdatering, hvori han kaldte Axl Rose for et "fedt svin". Nu har guitaristens brormand trukket i land og undskyldt. Det skriver NME.

I et polemisk opslag om muligheden af en genforening af de originale medlemmer af den legendariske LA-gruppe skrev Ash Hudson blandt andet, at fans skulle nyde, hvad Guns N'Roses havde skabt og "bevæge sig videre". "Det virker alt sammen så dumt på mig ... Få et liv. Hvis én idiot mere spørger mig, 'Vil Guns tage på genforeningsturné?', blokerer jeg dem. Axl er et fedt svin, og en genforening ville kun være en skuffelse og en handling, der ville resultere i kritik."

Efter medierne samlede op på Ash Hudsons kristiske ord, har han siden trukket i land og skrevet en undskyldning: "Jeg undskylder til Axl og hans mange fans, som blev stødt af min opdatering i går. Jeg lod min mund løbe. Jeg ved, eller burde vide, bedre end at involvere mig i GN'R-forretninger."

"Jeg er blevet gjort opmærksom på, at Axl er på en stram diæt og taber sig i vægt. Uheldigvis var min opdatering meget stødende og sårende på min bror, hvad jeg også undskylder. Til resten af verden, jeg havde en af de dage, hvor folk blev ved med at spørge mig om en genforening, og jeg havde fået nok ... Igen, jeg undskylder."

Slash afslørede i august, at han og Axl atter er på talefod. Det har naturligvis igangsat adskillige rygter fra håbefulde fans om, at hvis stridsøksen mellem den iltre forsanger og guitaristen begraves, kan det bane vej for en genforening af bandet med de originale medlemmer.

Guns N'Roses originale trommeslager, Steven Adler, synes også, at det er en god ide. Han fortæller i radioprogrammet The Jasta Show, at: "Jeg synes, at det er vigtigt for os at spille sammen. Ikke fordi, at jeg vil slutte, hvad jeg begyndte med de fyre. Du ved, fordi skabte noget ret fantastisk, men jeg vil gerne ende det på en god måde. Jeg vil gerne afslutte det på en god måde og være en del af det."

"Vi skylder det til vores fans," tilføjer Adler. "Jeg mener, vi har alle, alle fem af os, opnået vores drømme, haft vidunderlige, komfortable liv, fordi folk elskede vores musik. Og jeg har aldrig hørt et band, aldrig, hvor folk har ønsket at få det band tilbage, som de gør med Guns N' Roses, de originale fyre. Jeg har aldrig hørt om det i hele mit liv."

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA