x

Taylor Swift skal i retten

Taylor Swift skal i retten

Tidligere radiovært David Mueller fra Denver har ansøgt om en retssag imod Taylor Swift. For to år siden blev han nemlig fyret, på baggrund af en anklage for at have rørt ved sangerindens numse, hvilket han mener ikke skete.

Men hvad skete der så? Jo, ifølge radioværten skulle han og hans kæreste til koncert med Swift og fik taget et billede sammen med hende. Bagefter gav han Swift hånden og forlod bagefter fotoområdet. Lidt tid efter kom sangerindens bodyguards, og radioværten og kæresten blev fulgt ud og bandlyst, for altid, til hendes koncerter, ifølge NME.

Sangerinden har ikke kommenteret retssagen, men at dømme ud fra videoen nedenfor er Swift ikke glad for at blive rørt uden samtykke.

Videoen er fra sidste måned til en af sangerindens koncerter, hvor hun synger "Bad Blood". Der er så en fan, der bliver lidt for ivrig og rører hendes ben. Du vil tydeligt kunne se, at det burde han ikke have gjort. 

 

Vi ved alle, at man ikke skal lægge sig ud med Taylor Swift. Sidste år var det Spotify der voldte problemer og tidligere på året var det Apple Music som ikke ville betale , men den sag endte lykkeligt, på grund af sangerinden.

I radioværtens sag, ved vi ikke på nuværende tidspunkt hvad der faktisk er sket. Om der bliver en retsat eller ej må vi vente og se.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA