x

GAFFA-Prisen er tilbage – billetsalget åbner nu

GAFFA-Prisen er tilbage – billetsalget åbner nu

Efter et meget vellykket show sidste år inviterer GAFFA nu atter til fest i forbindelse med uddelingen af GAFFA-Prisen 2015. Showet finder sted torsdag den 3. december på Bremen Teater i København. Prisen uddeles inden for en lang række kategorier, blandt andet Årets Danske Album, som MØ løb med sidste år, og Årets Nye Danske Kunstner, som gik til L.I.G.A.

Billetsalget er netop begyndt på Billetnet

Se alle de tidligere vindere på gaffa.dk/prisen

Prisvinderne findes som altid af GAFFAs musikentusiastiske læsere, som gør GAFFA-Prisen til en af de mest hæderkronede og traditionsrige priser på dansk grund. Afstemningen går i gang på GAFFA.dk/prisen i slutningen af oktober.

– GAFFA-Prisen er læsernes pris. Det er læserne, vi skriver for, og selvfølgelig er det også dem, der vælger årets navne fra et meget spændende og alsidigt musikår, siger GAFFAs chefredaktør Peter Ramsdal.

Det er 26. år, GAFFA-Prisen uddeles, og sjette gang, der afholdes et gallashow, og der er i lyset af de tidligere år lagt op til et brag af en fest. Traditionen tro vil en lang række solister og bands optræde til showet, og de første navne bliver snart offentliggjort.

 

 

  

 

  

 

  

 

 

 

 

  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA