x

Vega-aktuelle Beaty Heart: Vi er en flok hæmningsløse labradorhunde

Vega-aktuelle Beaty Heart: Vi er en flok hæmningsløse labradorhunde

Den 20. oktober åbner Vega dørene for ny koncertaften, Vegas New Crush. En aften tilegnet otte internationale navne, som ifølge Vega kommer til at præge radioerne, bloggere og koncertplakaterne i og uden for Danmark: Groves, Tenterhook, C Duncan, Beaty Heart, The Prettiots og JONES samt to endnu ikke offentliggjorte navne.

Vega har i samarbejde med koncertarrangøren Beatbox Entertainment skabt denne aften, hvor spirende navne får lov at vise sig frem. Vegas New Crush er en international pendant til Vegas Udvalgte, som tidligere har præsenteret navne som MØ, Sekuoia, Karl Williams og Rangleklods. Aftenen kommer derfor til at præsentere nye navne, som du burde holde øje med fremover.

Vegas booker Lene Vive Kristoffersen uddyber New Crush-konceptet:

"Vega har en høj stjerne i de internationale musikkredse, hvilket vi er utroligt stolte af. Over halvdelen af vores program er præget af udenlandske kunstnere. Lige så interessant det er for os som spillested at præsentere de nye acts fra udlandet, lige så betydningsfuldt er det for mange internationale kunstnere at ramme Vega på deres første tour. For at skabe mere opmærksomhed omkring de nye stjerner-på-vej har vi i samarbejde med Beatbox Entertainment skabt koncertrækken Vegas New Crush, hvor vi præsenterer en lille række, helt særligt udvalgte, nye og skarpe internationale kunstnere. Det giver dig som musikentusiast mulighed for at opleve dine nye ynglingskunstnere allerede første gang, de er på tour."

Køb billetter via GAFFA Live

GAFFA præsenterer i den kommende tid de otte navne og lægger ud med London-trioen Beaty Heart:

Beaty Heart – Vi håber at gå nøgne rundt efter showet

Hvilken slags musikalsk projekt er Beaty Heart?

– Beaty Heart er en flok hæmningsløse labradorhunde, der vakler rundt i EU på jagt efter en god oplevelse.

Hvis I skulle vælge én sang der ville give et godt indtryk af jeres lyd, hvilken sang ville I så vælge og hvad er historien bag denne sang?

– Det er vanskeligt at sige lige nu, hvor vi er ved at færdiggøre vores andet album, så der er ingen af vores gamle sange, der specifikt repræsenterer vores nye lyd. Man bliver nødt til at vente til liveshowet for at høre nogle af de nye sange. Dog er den sang, der indkapsler den periode, formentlig "Lekka Freakout" fra vores første album. Det er den, der er sjovest at spille live, og den har et rigtig juicy, skævt beat underneden en juicy, skæv melodi, som på en måde opsummerer vores første album.

Hvilket kendt album eller kunstner har været en inspiration for jeres musik?

– Alice Coltrane.

Hvad er jeres planer for 2015?

– Vi begynder at smide vores nye sange ud til folk på nettet og live, før vi udgiver vores nye album i begyndelsen af næste år. Vi er spændte på at vise folk de nye sange.

Har I planer om at se nogle af de andre kunstnere, der skal spille til Vegas New Crush sammen med jer? Lineup er indtil videre Tenterhook, Jones, Beaty Heart, The Prettiots, C Duncan og Groves.

– Vi har aldrig set nogle af de her bands spille live før, så vi kan ikke vente med at se dem alle. Jeg vil ikke udpege nogle i tilfælde af at de andre bands læser det og føler sig udenfor… Forhåbentlig kan vi få nye venner og gå nøgne rundt sammen efter showet. 

Find Beaty Heart på Soundcloud og Facebook:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA