x

Lyt: Coco O. fra Quadron udgiver varm ballade

Lyt: Coco O. fra Quadron udgiver varm ballade

Efteråret er ved at gøre sit indtog for alvor, men det afholder ikke Quadron-sangerinden Coco O. fra at udgive et nyt solonummer, som kan lune i kulden. Nummeret hedder "Hardest Thing" og kan høres via Cocos Soundcloud-profil. Det er en blanding af blød pop og soul i bedste Quadron-stil.

Quadrons andet og seneste album "Avalanche" udkom i 2013 og indeholdt blandt andet hitsinglen "Hey Love". GAFFA gav albummet fem stjerner med følgende begrundelse:

"Den slående realisering, som pladen løbende afdækker, er, at de her mennesker er helt blottet for selviscenesættelse; de er bare sig selv. Ærligheden i fortællingerne og i distancen til aktuelle trends demonterer diskussionen om klichéer og retro-idealer, allerede inden albummet er kommet i gang. Gode sange og gode vokalister skal ikke altid forstås som et produkt af deres historiske kilder. Under de bevægelige genrer findes et universelt følelsesmæssigt fundament, som er lige så aktuelt nu, som da Nina Simone sang Feeling Good: en primal længsel efter nærvær, ærlighed, smerte og kærlighed".

Om den nye solosang er en enlig svale, eller om der er et helt soloalbum på vej med Coco O., er endnu uvist, men GAFFA undersøger sagen.

Hør Coco O's nye sang via Soundcloud her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA