x

Depeche Mode-frontmand udgiver nyt album med Soulsavers

Depeche Mode-frontmand udgiver nyt album med Soulsavers

I sidste uge bekendtgjorde Dave Gahan, forsanger i Depeche Mode, at han udgiver et nyt album sammen med producerteamet Soulsavers. Dette er anden gang, han samarbejder med dem. Albummet hedder "Angels & Ghosts" og er sat til at udkomme den 23. oktober.

I et interview med Pitchfork svarer Dave Gahan på spørgsmålet om, hvorvidt han har brug for at strække nogle andre musikalske muskler, hvor han er i sin karriere på nuværende tidspunkt.

"Det er interessant med Depeche, og det er det altid. Jeg er kommet frem til den konklusion, at efter Alan Wilder forlod bandet, hvilket nu er 20 år siden, blev det meget åbenlyst, at styrken i Depeche Mode er Martin og jeg selv – vi to sammen. Vi kunne basalt set strække alt det, vi ville omkring det, bruge lige de producere og musikere, vi ville. Når du lytter til en udstrækning af det, er det næsten, som om jeg får den mulighed for at sprede mine vinger endnu længere ud og prøve nogle af de ting, jeg helt sikkert har længtes efter. Noget af min favoritmusik, som vi har lavet sammen, Martin og jeg, var formentlig omkring den tid, hvor "Violator" og "Songs of Faith and Devotion" udkom, da vi eksperimenterede en hel del med blues og gospel".

Dave Gahans første samarbejde med Soulsavers "The Light The Dead See" udkom i 2012 og fik fem stjerner af GAFFA.

Lyt til singlen "All of This and Nothing" fra det kommende album "Angels & Ghosts" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA