x

Program for Vesterbro Festival klar

Program for Vesterbro Festival klar

For femte gang kan Vesterbro Festival præsentere en række danske upcoming-bands og mere etablerede navne fra den rytmiske musikscene. I alt vil mere end 100 musiknavne forvandle Vesterbro i København til en festivalplads i dagene 15. og 16. juni.

På plakaten finder man blandt andre The Broken Beats, The Blue Van, Turboweekend, I Got You On Tape, Death To Frank Ziyanak, Lily Electric, Carlas, Decorate. Decorate, Rumskib, Green Concorde, Pato, The Blue Van og Sterling.

Festivalens bookinggruppe har modtaget et rekordstort bandmateriale fra over 400 bands, der ønskede at optræde på dette års festival, og ud af disse blev 100 ansøgere udvalgt.

Det er festivalens intention "at præsentere det bedste inden for det rytmiske vækstlag og synliggøre, hvad der rører sig inden for den nye musik, der er på vej frem", og festivalens motto er "vi vil være de første med de største".

Vesterbro Festival blev oprindeligt skabt som en "happening" for at gøre opmærksom på, at der mangler øvelokaler og musikfaciliteter i København. Det første år var festivalen en så stor succes, at det blev besluttet at gøre festivalen til en fast og tilbagevendende musikbegivenhed.

Vesterbro Festival løber af stablen den 15. og 16. juni i Den Brune Kødby i København, og der er indgang ved Øksnehallen ved Halmtorvet. Festivalen bliver skudt i gang fredag kl.17 og lukker søndag morgen kl.04.00.

Billetpris for begge dage er 80 kr., og billetter kan købes på GAFFAbillet.

 

Læs mere på festivalens hjemmeside

Køb billet via GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA