x

Hør: Angel Haze udgiver nyt mixtape

Hør: Angel Haze udgiver nyt mixtape

Angel Haze, som spillede på årets Tinderbox Festival, er aktuel med et nyt mixtape, der bærer navnet "Back To The Woods". Hendes optræden på Tinderbox gav GAFFA fire stjerner.

Dette mixtape, som kan hentes gratis via Soundcloud, er en opfølger på Angel Hazes debutalbum "Dirty Gold", der udkom i 2013. Mixtapet udkommer også i fysisk form i dag. Det indeholder blandt andet nummeret "Impossible", der for nyligt udkom som single. Angel Haze har lavet mixtapet i samarbejde med produceren Ty Kayembe. Albummet er indspillet over en intens periode på tre måneder, hvor de to spærrede sig inde i Angel Hazes lejlighed og arbejdede meget intenst.

Haze udtaler til NME, at hun føler at hun med "Back To The Woods" behøver en ny introduktion. "Det er så langt fra, hvad "Dirty Gold" var. Du kan godt slukke for det lort, alt mit lort. Alt. Jeg var ikke nogen god rapper indtil, jeg vil sige, nu. Jeg havde potentiale, men den her plade er mig, der tager tyren ved hornene og fortæller den "Bitch, du er min hest nu. Du skal gøre, hvad jeg siger, og jeg skal nok styre dig".

Stream mixtapet her:

NB: Angel Haze ser sig selv som "agender" og foretrækker at blive omtalt som "de" og "dem". For den brede forståelses skyld har vi dog valgt at ignorere dette til denne artikel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA