x

The Breakers udgiver dansk single

The Breakers udgiver dansk single

Danske The Breakers udsendte sidste år albummet "Here For A Laugh" og efter at have lavet en aftale med det amerikanske pladeselskab Funzalo, der også udgiver danske Green Pitch, er de nu klar til at udsende albummet i USA 8. maj.

I den forbindelse har bandet sendt singlen "Dance The Go-Go" til de amerikanske radiostationer, og første melding må siges at være positiv.

The Breakers er nemlig blevet kontaktet af selveste Little Steven fra Bruce Springsteens E-Street Band, der vil sætte sangen i rotation på sin radiokanal Underground Garage Channel. Derudover vil guitaristen spille sangen i sit ugentlige to timer lange radioprogram Little Steven's Underground Garage.

Faktisk vil den blive spillet første gang 20. maj som ugens "Coolest Song In The World" i programmet, der sendes hver uge på omkring 250 forskellige radiostationer rundt om i USA.

Dermed bliver The Breakers DK (som de hedder i USA) hjulpet ganske godt på vej af den respekterede guitarist.

Herhjemme fejres den amerikanske udgivelse med udgivelsen af bandets første dansksprogede sang. The Breakers (som de stadig hedder herhjemme) udsender nemlig singlen "Hold Mig (Som En Revolver)", der bliver tilgængelig til download i denne måned, hvilket vil være den eneste måde sangen kan skaffes på.

Sangen er den første, bandet har indspillet med den nye guitarist Daniel Hecht, men selvom den allerede er en del af bandets koncertrepertoire, vil den ikke at være at finde på en kommende plade.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA