x

Tre nye kanoner til P6 Beat Rocker Koncerthuset

Tre nye kanoner til P6 Beat Rocker Koncerthuset

Først kom The Raveonettes, og nu er endvidere tre navne blevet offentliggjort til dette års P6 Beat Rocker Koncerthuset.

Der er tale om de tre navne Klub27 (billedet), Katinka og Nick Sway, der alle tre har det tilfælles, at de har vindertitler fra dettes års DR Karrierekanonen. Blandt andre, der før har vundet KarriereKanonen kan nævnes The Minds of 99, Magtens Korridorer og Marie Key. 

Med de tre kunstnere er der noget for enhver smag. Klub27 læner sig op ad psykedelisk garagerock, Nick Sway kan vække referencer til både Bob Dylan og nyere indiebands som The Kooks, og Katinkas eksperimenterende pop inddrager lyde fra alt fra støvsugere til hårspænder.

"De tre fremragende vindere af årets Kanon passer helt perfekt i årets program, og vi glæder os til at præsentere morgendagens stjerner for P6 Beats lyttere. Der er en stor oplevelse i vente," fortæller Casper Bach Hegstrup, som er musikansvarlig for kanalen samt vært på programmerne "Debut" og "Længe Leve Albummet".

Foruden de allerede offentliggjorte navne vil lineuppet byde på over ti bands – nye som velkendte.

Arrangementet, som foregår den 5. december 2015, er allerede udsolgt. Heldigvis bliver det livestreamet på DRs hjemmeside, samt dækket på P6 Beat og DR3.

Varm op med lidt musikere fra de tre kanoner:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA