x

Tori Amos skal ikke skrive en musical

Tori Amos skal ikke skrive en musical

Der dukker jævnligt historier op om musikere, der gerne vil lave Broadway-musicals. Senest har The Flaming Lips udtalt, at de er i gang med at lave en show-version af deres album "Yoshimi Battles the Pink Robots".

Derfor er det ikke så underligt, at man kunne forledes til at tro, at Tori Amos også ville hoppe på den vogn. Og forledelsen kommer fordi Amos i et interview med websiden me-me-me.tv pludseligt begejstret udbryder:

"Oh, jeg bliver nødt til at lække noget til dig ... jeg tror, jeg er i gang med at skrive en musical!"

Amos fortsætter og forklarer, at hun ikke kan snakke så meget om det, men at hun forsøger at være både Tim Rice og Andrew Lloyd-Webber, og at det er et stort projekt. Hun laver et dobbeltalbum med 23 sange, og en af sangene, "Smokin' Joe", handler om at dræbe en mand.

Disse udtalelser til den engelske webside har medført historier om, at Tori Amos nu er på vej mod Broadway, der er blevet rapporteret af stort set alle de udenlandske musikwebsider.

Men ser man nærmere på udtalelserne, vil man dog opdage, at Amos taler om sit netop udsendte album "American Doll Posse", der indeholder 23 sange inklusive sangen "Smokey Joe" (som den rent faktisk hedder), og indeholder sange sunget af fem forskellige kvinderoller.

Så en begejstret udtalelse om omfanget af hendes seneste plade har altså medført, at journalister verden over har formodet, at Amos var på vej mod de skrå brædder.

Ikke at det er nogen dårlig idé – det kommer bare ikke til at ske foreløbigt.

Læs mere om Tori Amos og "American Doll Posse" i det seneste nummer af GAFFA.

Tori Amos gæster i øvrigt Falconer Centret i København 13. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA