x

Se superflot video med Julias Moon

Se superflot video med Julias Moon

Den danske elektropopduo Julias Moon er klar med en imponerende musikvideo til deres nyligt udsendte single, "AM". Videoen viser duoen i et ørkenlignende, stemningsfuldt bjerglandskab, hvor sanger Louis Samson bliver omringet af droner, mens producer Oliver Kincaid kører rundt i en hvid Ferrari, og mod slutningen af videoen mødes de to. Se videoen nedenfor.

GAFFA fik et hurtigt interview med Louis Samson for at høre mere om videoen.

Hvad er historien bag videoen til "AM"?

– Videoen viser sammen med nummeret en ny side af Julias Moon: to ærlige og kompromisløse drenge, der har været meget igennem på kort tid. 

Hvordan var det at optage den?

– Vi havde et helt igennem fantastisk og dygtigt hold omkring videoen, der gjorde det til en virkelig god og lærerig proces. Tusind tak til alle, der var med!

Hvad har I ellers på vej, skal I blive ved med at udgive singler og ep'er, eller kommer der et album?

– Vores sommertour er lige slut, så vi er konstant i studiet, hvor vi både skriver nyt materiale og forbereder vores liveshow til "Do or Die Tour" der starter til oktober, svarer Louis Samson, der endnu ikke vil røbe, hvornår og i hvilket format de næste sange fra Julias Moon kommer.

Hvorfor bruger I så meget AutoTune, når du, Louis har sådan en flot stemme? 

– Jeg synes, det er helt misforstået, at AutoTune kun skal eller kun bruges, når sangere og artister ikke kan ramme de rigtige toner. For mig er det et spørgsmål om æstetik, vibe og stil.  

Videoen er i øvrigt, selvom den ser ud, som om den er optaget i en ørken, indspillet i en grusgrav ved Roskilde. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA