x

Hør ny single fra Blaue Blume – albumtitel offentliggjort

Hør ny single fra Blaue Blume – albumtitel offentliggjort

Blaue Blume udgav sidste år ep'en "Beau & Lorette" og nu er de snart klar med deres første album i fuld længde. Forud går singlerne "Candy" og "Thinking of Roxy", som i dag får følgeskab af singlen "Sky". Albummet "Syzygy" udkommer den 23. oktober. Temaet for Blaue Blumes debutalbum er forelskelse.

"Som så mange andre popsange handler disse også om kærlighed, men sangene på albummet er mine. Jeg fandt det ord, der lyder allermest, som når man siger hendes navn, og kaldte pladen "Syzygy". "Albummet er en dedikation til forelskelsen – til de der øjeblikke i tilværelsen, hvor tid og rum føles dybere", forklarer forsanger og sangskriver Jonas Smith.

Blaue Blume står, allerede inden albumdebuten rammer gaden, som et velrenommeret rockband med fremtiden foran sig på de danske breddegrader, men også i flere lande i Europa. Den hurtigvoksende succes kan blandt andet måles på den massive airplay-støtte med over 2000 afspilninger på P3, P4 og P6 af singlerne fra ep'en samt den seneste single "Thinking of Roxy".

Der er store forventninger til det kommende album, hvilket blandt andet skyldes, at Berlingske sidste år udråbte ep'en til at være "den smukkeste danske debut i årevis", mens engelske DIY Magazine skrev: "Blaue Blume are a very special band, the best thing to come out of Denmark since Schmeichel's magic hands". GAFFA har også skrevet pæne ord om bandet, og deres koncert på Atlas i Aarhus i januar fik hele seks GAFFA-stjerner – læs anmeldelsen her.  

Ud over den nye single og den kommende albumtitel offentliggør bandet også et solidt koncertprogram i november, der får dem vidt omkring.

Blaue Blume Danmarksturné + nordiske koncerter 2015:

02/10 UKA Festival, Trondheim (NO)

05/11 Iceland Airwaves, Reykjavik (IS)

06/11 Mono, Oslo (NO)

07/11 Sørveiv Festival, Kristiansand (NO)

13/11 Gimle, Roskilde (DK)

14/11 Kulturmaskinen, Odense (DK)

19/11 Pitstop, Kolding (DK)

20/11 Studenterhuset, Aalborg (DK)

21/11 Voxhall, Aarhus (DK)

26/11 Store Vega, København (DK) 

Hør den nye single "Sky" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA