x

Chris Brown om overfald: Latterligt

Chris Brown om overfald: Latterligt

Chris Brown er kendt for sit eksplosive temperament, som ofte har udmøntet sig i voldelig adfærd. Mest berygtet er han for at overfalde sin daværende kæreste Rihanna forud for Grammy Awards i 2009. Nu er han atter i politiets søgelys, da en kvinde har meldt ham for overfald. "Latterligt," siger Brown. Det skriver NME.

Politiet i Colorado har udtrykt deres interesse for Brown samt medlemmer af hans følge, efter at en kvinde blev fjernet fra hans tourbus mandag den 14. september.

Ifølge sladdersiden TMZ fandt hændelsen sted i Denver, Colorado, uden for Platinum 84 Gentlemen's Club, hvor Chris Brown, French Montana og Fetty Wap var i gang med at filme en musikvideo. Kvinden hævder, at hun blev fjernet med magt fra bussen, da hun nægtede at aflevere sin mobiltelefon. Hun siger, at mobiltelefonen blev ødelagt og har nu anmeldt Brown.

Chris Brown har luftet sin mening på Twitter, og han stiller sig uforstående over for anklagerne og føler sig i stedet forfulgt. "Sjovt hvordan mit navn dukker op i en efterforskning uden videobevismateriale, når strømerne har video af fyre, der bryder ind i mit hus. Lad os kaste lys over de rigtige kriminelle. Folk prøver bare at få noget ud af dig. Latterligt."

Se hans Tweets her:

I januar var Chris Brown også i overskrifterne, da fem mennesker blev skudt under en af hans koncerter. Hans udspil "Fortune" fra 2012 imponerede på ingen måde GAFFAs musikanmelder Sohail Hassan. Han kvitterede med to stjerner under overskriften "Stuck on stupid" og udtrykte skuffelse over, at Brown lod sin ellers fine vokal drukne i "autotune-club-helvede".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA