x

Amy Winehouse til Skanderborg

Amy Winehouse til Skanderborg

Efter en lidt langsom start er Danmarks Smukkeste Festival kommet efter det, og kan nu tilføje yderligere to udenlandske navne til programmet.

Det drejer sig om engelske Amy Winehouse, der har fået sit store gennembrud med pladen "Back To Black", ikke mindst på grund af singlen "Rehab".

Den kun 23-årige sangerinde lyder, som om hun har en hel del flere år under bæltet, og hendes tumultariske liv kommer til udtryk i både tekster og personlighed. Amy Winehouse tager et mindre big band med 10 musikere med til bøgeskoven, heriblandt både blæsergruppe og kor – og mødet med denne unge sangerinde kunne sagtens gå hen og blive en af de helt store oplevelser på dette års festival.

Den anden udenlandske tilføjelse kommer fra Holland i form af Within Temptation, der i april spillede en udsolgt koncert på Vega.

Bandet blander metal og goth-genrene, og ikke mindst på grund af vokalisten Sharon den Adel sammenlignes de ofte med Evanescence.

Begge bands kan opleves sammen med Peter Gabriel, Snoop Dogg, Razorlight og mange andre til Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg i dagene 8.-12. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA