x

Tre nye bands klar til RECession Festival

Tre nye bands klar til RECession Festival

Årets RECession Festival, der løber af stablen d. 23. og 24. oktober på spillestedet Ny V58 i Aarhus, offentliggør nu tre nye navne – et norsk og to lokale.

Norske Mayflower Madame (billedet), der stammer fra Oslo, har specialiseret sig i mørk post-punk-psych. Deres debut-ep "Into the Haze" fra 2013 modtog begejstrede anmeldelser på diverse musikblogs. Mayflower Madame er blevet sammenlignet med bands som The Velvet Underground, Bauhaus og Spacemen 3. Efter successen med deres ep har de opnået et godt ry som live-act, og deres debutalbum er planlagt til lancering senere på året. Førstesinglen "Lovesick" fra det kommende album har allerede givet bandet opmærksomhed i USA og Storbritannien. Hør sangen "Lovesick" her:

Tempelnat er et soloprojekt af Christian Qvortrup, der tidligere har gjort sig bemærket som trommeslager i bands som Hahn Kult, SOL, Tongues og Hunger. I Tempelnat er det dog akustisk guitar og spirituelle temaer, der danner fundamentet for Qvortrups dybt atmosfæriske (neo) folk-sange. Hør sangen "Lost In The Light":

Northern Assembly fortæller historier om liv og død og alt indimellem. De kalder genren nordisk folk, og sangene består af smukke og iørefaldende melodier. Deres sangskrivning er inspireret af moderne troubadourer som Simon & Garfunkel. Northern Assembly består af fire medlemmer, men til årets RECession Festival er bandet ekstraordinært komprimeret til en duo med en gæsteviolinist. Hør sangen "Through The Window" her:

Billetsalget til RECession Festival 2015 er i gang, og i hele september er det muligt at købe earlybird partoutbillet til kun 80 kroner via Billetto.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA