x

Svenske Seinabo Sey udgiver snart debutalbum

Svenske Seinabo Sey udgiver snart debutalbum

"Pretend" er navnet på det kommende debutalbum fra den svenske popdiva Seinabo Sey, der herhjemme især er blevet kendt for sangen "Younger", som blandt andet er blevet remixet af den norske DJ Kygo.

Seinabo Seys debut er sat til at udkomme den 23. oktober og indeholder blandt andet titelnummeret "Pretend" samt det massive hit "Younger". Seinabo udtaler selv om albummet, at "det her album er virkelig alt om mit liv. Det handler om alt det, der skete for mig".

Til dette album har Seinabo Sey arbejdet sammen med Magnus Lidehäll, som tidligere har samarbejdet med Kylie Minogue, Britney Spears, Katy Perry og Madonna. Dette debutalbum indeholder også bonusnumrene "Pistols at Dawn" og Kygos remix af "Younger".

Den svenske popdiva spillede på dette års Roskilde Festival – en optræden, der udløste fire stjerner fra GAFFAs anmelder, som sagde følgende om hendes optræden:

"Det stod hurtigt klart, at hendes stemme var musikkens vigtigste kvalitetsstempel. Koncerten var generelt præget af vokale pragtpræstationer fra sangerinden, der med lethed vekslede mellem det dybe, luftige og skarpe. Referencer til Lauryn Hill ligger lige til højrebenet, men uden samme virtuositet og tekstlige kompleksitet. I stedet er Seys sange enkle og uskyldige, og hun undlod at piske igennem et fraseringsrytteri - som det oftest kan ske med neosoul-kunstnere."

Se det store hit "Younger" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA