x

Kom til forpremiere på Saybias nye album

Kom til forpremiere på Saybias nye album

Den 29. september klokken 19.00 kan du lytte til Saybias nye album før alle andre og tilmed få mulighed for at stille spørgsmål til bandet, når de stiller op til en lytte- og interviewsession på Hi-Fi Scenen i København. 

Den 2. oktober udkommer Saybias længe ventede fjerde album, "No Sound From the Outside", der er bandets første albumudgivelse i otte år siden 2007-albummet "Eyes On The Highway". 

Det bliver P6 Beats prisvindende radiovært Carsten Holm, der agerer vært og fører publikum igennem bandets 23 år lange musikalske samarbejde. Carsten Holm vil interviewe bandet om tilblivelsen af deres nye album og ind imellem også kaste bolden ud til publikum, der får mulighed for at stille spørgsmål til bandet. 

"Det bliver en speciel setting. Vi glæder os til, at publikum skal høre pladen og ikke mindst til at svare på deres spørgsmål. Det er ikke et album, hvor vi har forsøgt at lave singler – det skal høres i sin helhed som en musikalsk rejse," fortæller Saybia i en pressemeddelelse.

Derudover vil albummet blive præsenteret under de allerbedste betingelser, når numrene får premiere på et af verdens bedste lydanlæg, nemlig et Steinway Lyngdoft S-Series.

På Saybias nye album er de både gået tilbage til rødderne, da de har skrevet numrene sammen i deres gamle øvelokale i barndomsbyen Nyborg og har bevæget sig ad nye veje for at udfordre deres lyd ved at indspille albummet i de legendariske Ocean Way-studier i Los Angeles.

Tilmeld dig nederst på denne side.

Der er blandt andet bidderne herunder, du kan høre i fuld længde til sessionen. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA