x

Smashing Pumpkins bestjålet

Smashing Pumpkins bestjålet

Den kommende udgivelse fra det gendannede Smashing Pumpkins er omgæret af en masse mystik, og det var åbenbart mere, end to 21-årige amerikanske fans kunne håndtere.

I weekenden brød de nemlig i følge MTV ind i det øvelokale, hvor Billy Corgan & Co. holder til og stjal en række ting, der tilhører bandet. Var det så Corgans guitar, de løb af sted med? Eller smart scenetøj? Eller måske Jimmy Chamberlins trommesæt?

Nej, de to genier nappede tre guitarplektre og 39 billeder med autografer, som politiet mener de havde tænkt sig at sælge på eBay.

En talsmand fra politiet i Chicago udtaler, at billederne, der kortvarigt dukkede op på fansiden Netphoria.org, var materiale til det kommende artwork til "Zeitgeist" og promotionbilleder. Materialet beskrives blandt andet som billeder af Paris Hilton foran en eksploderende bombe, Manden Med Leen på et præsidentielt podie med et sort/hvidt Pumpkins-flag i baggrunden, en korsfæstet person i jakkesæt med et djævleansigt og et billede af Billy Corgan ved sin af en topløs kvinde.

De to fans sidder nu fængslet, og rockfans verden over håber nu, at politiets afhøringer vil bringe en afslutning til spekulationerne om, hvem pokker der er med i Smashing Pumpkins anno 2007.

De seneste spekulationer går på at rollen som kvindelige bassist er gået til Ginger Reyes (eks-medlem af Halo Friendlies), og rollen som mandlig guitarist indtages af Jeff Schroeder fra Lassie Foundation.

Vi kan ikke ligefrem påstå, at vi er dus med de to musikere, men så længe de kan udfylde rollerne, så kan det jo også være lige meget, hvem de har spillet med før.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA