x

Gratis visning af Lampshade-film

Gratis visning af Lampshade-film

Er du typen, der står tidligt op om lørdagen og samtidig er fan af Lampshades musik, er et film-arrangement, hvor blandt andet Lampshade-filmen "Dreams Through Wind" bliver vist, måske noget for dig. Og så er visningen tilmed gratis.

Arrangementet finder sted i den københavnske biograf Gloria lørdag den 12. maj kl. 9.30, og er arrangeret af Det Danske Videoværksted. Dokumentarfilmen om Lampshade, som er instrueret af Rene Odgaard, er blot én visning ud af fire, og formålet med arrangementet er at præsentere de filmproduktioner, som videoværkstedet har bakket op om.

I "Dream Through Wind" følger vi Lampshade i et år. Fra februar 2005, hvor Lampshade begynder på deres første længere Europaturne, til februar 2006, hvor bandet udgiver deres andet album "Let’s Away".

GAFFA-skribent Morten Engsig Christensen har anmeldt "Dreams Through Wind", og filmen fik disse ord med på vejen:

"Resultatet er en dybt vækkende og hudløst ærlig film om et band, der vil arbejde sig hele vejen igennem musikindustriens jungle af kontrakter, kontakter og delvist ligegyldige møder. Det kræver sin mand – det kræver sit band at gøre dette, og for Lampshade er vejen til dette mål også endeløse timer på de europæiske landeveje, dårlige lydfolk og halvbetalte livejobs (denne historie ender godt)".

Programmet:

Kort introduktion v/ Jane Ryborg
-Liva - Maja Friis (ca. 14 min.)
-Husby - Ulla & Tine Bay Lührssen (ca. 13 min.)
-Huma-porcellone-syndromet - Mads & Signe Astrup (ca. 23 min.)
-10 min. pause
-Dreams through Wind - Rene Odgaard (ca. 55 min.)

Læs hele anmeldelsen af filmen her

Lampshade på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA