x

Kurt Cobains Beatles-cover udkommer på vinyl

Kurt Cobains Beatles-cover udkommer på vinyl

Kurt Cobains cover af Beatles-sangen "And I Love Her" bliver snart udgivet på syvtommer-vinylsingle med Cobains solonummer "Sappy" som B-side.

Cobains udgave af sangen blev første gang offentliggjort i Brett Morgans dokumentar "Montage of Heck", som udkom tidligere i år. Et officielt "Montage of Heck"-album kommer i november, samtidig som dvd'en udkommer i USA. Vinylsinglen er planlagt til at udkomme to uger efter, den 20. november, skriver NME.

Den stadig unavngivne albumudgivelse vil være et Cobain solo-album og vil indeholde numre fra Nirvana-forsangeren, som indtil nu ikke har været offentliggjorte.

Til filmen har Morgan brugt private optagelser og sjældne tracks fra Cobains private samling. Morgan har før sagt til amerikanske Bedford + Bowery: "Bare for at gøre det klart, dette er ikke et Nirvana-album, det er bare Kurt, og man kommer til at høre ham lave musik, som man aldrig havde forventet skulle komme fra Kurt".

Som kommentar til hele soundtracket siger Morgan: "Man kan virkelig mærke, hvor glad han var, ved at arbejde og skabe musik alene. Hans tekster er virkelig legesyge, og en sjælden gang imellem kan man fornemme hans smil og varme stråle igennem".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA