Nyhed

Clap Your Hands Say Yeah går til filmen

Ifølge gruppens publicist er kvintetten ved at skrive sange til en Hollywood-film - som de i øvrigt skal spille med i...

Den amerikanske indie-gruppe måtte af ukendte årsager aflyse en række koncertdatoer i USA for nogle dage siden. Bandet ville dog ikke begrunde de i alt fire aflysninger, men nu viser det sig, at aflysningerne skyldes, at Brooklyn-kvintetten for tiden er involveret i en Hollywood-film, som gruppen både skal skrive soundtracket til – og spille med i (sic).

"The Great Buck Howard", som filmen hedder, bliver næppe en obskur b-film, for både Tom Hanks og John Malkovich pryder rollelisten. På film-portalen Internet Movie Database (IMDb i dalig tale) beskrives filmens plot således:

"Da en berømt tryllekunstners (Malkovich) karriere går på hæld, bliver en ung mand (Colin Hanks) hans assistent. Men hans far (Tom Hanks) er overhovedet ikke begejstret for sin søns karriere-valg".


Som mange vil vide, skal Clap Your Hands Say Yeah spille på Vega den 11. juli, med mindre de aflyser for at tage til Hollywood for at indstudere deres roller til "The Great Buck Howard". Flere oplysninger følger.

ANNONCE