x

Hør up-coming talenter på Newbees Festival i Aarhus

Hør up-coming talenter på Newbees Festival i Aarhus

Den kommende weekend, den 25. til 27. september, er Studenterhuset Aarhus og Stakladen Live gået sammen om at afholde Newbees Festival endnu en gang.

På festivalen vil musikken blive leveret af nøje udvalgte danske up-coming kunstnere, som arrangørerne spår et bredere gennembrud. På festivalen har blandt andre Ulige Numre, Quadron og The Minds of 99 før spillet.

I år bliver de ti leverandører af musikken følgende:
The Entrepreneurs
Den københavnske trio skaber med deres simple setup bestående af guitar og trommer et noisy lydunivers med romantiske toner. De har for nylig haft debut på P3, spillet i Tivoli og har den 16. oktober koncert i Lille Vega, København.

Klub 27
Gruppen bestående af Christian Guldborg og Haruna James Wasajja spiller psykedelisk garagerock - med stor succes. De har før modtaget rosende ord fra GAFFA, vandt Karrierekanonen 2015 og skal på efterårstour med Minds of 99 dette efterår.

Chinah
Popgruppen Chinah er før blevet sammenlignet med The XX. Deres musik har rødder i både poppen, det eletroniske, det klassiske og folk.

Fabeldyr
Enmands-gruppen Fabeldyret består af hip-hopperen Shahin Aakjær, som siden elleveårsalderen har leget med rap og ord. Siden 2009 har han været at finde på forskellige plader og har selv udgivet to EP'er: "Lakonisk" i 2010 og "Cirkus Slaraffenland" i 2013.

Kantaur
Trioen byder på en mørk og dybsindig blanding af pop, eletronica, soul og R&B. Gruppen debuterede i sommers med sin EP "Vertebra by Vertebra" som har fået gode anmeldelser i det danske musiklandskab.

Palace Winter

Spökraket
Spökraket er en neopsykedelisk gruppe som blev stiftet i 2010 og har hjemme i Aarhus. De har indtil nu haft to udgivelser og venter på den tredje, som er på trapperne. 

Slyck
Slyck serverer live hip hop og har blandt andet givet koncert på dette års Uhørt Festival med navne som Velvet Volume.

Mc Black Daniels
Black Daniels er en københavnsk hip-hopper som allerede har spillet på internationale festivaler og udgivet tre Ep'er med et fjerde på vej. Ordene bliver akkompagnieret af bass og trommer på bedste vis.

AddisAbabaBand
Den aarhusianske gruppe bestående af intet mindre end 13 musikere kan med deres saxofoner, percussions, orgel og andet spille lækre afro beats for publikum. 

Du kan læse mere om Newbees Festival her.

Billetter kan købes via Studenterhuset her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA