x

Foster the People går fra trio til duo

Foster the People går fra trio til duo

Den Los Angeles-bosiddende gruppe Foster the People annoncerede tirsdag den 22. september, at bassist og medstifter Cubbie Fink (til venstre på foto) forlader trioen.

På Twitter skriver gruppen: "Som vi bevæger os ind i det næste kapitel med Foster the People, følte vi, at det nu var tid til at dele en nyhed angående vores ven, medstifter af FTP og bassist Cubbie Fink. Over de seneste måneder er vi kommet frem til den kollektive beslutning, at hans og bandets veje skilles for at søge nye muligheder."

"Jeg vil gerne udtrykke min enorme taknemmelighed til vores fans for jeres utrolige kærlighed og støtte de sidste fire år," tilføjer Fink. "Det har været en gave at få lov til at optræde for et så loyalt, passioneret og inderligt publikum. Jeg vil savne at spille og møde jer på landevejen. Gud være med jer alle". 

De to resterende bandmedlemmer, Mark Foster og Mark Pontius, grundlagde gruppen i 2009, hvor de hurtigt hentede vennen Chubbie Fink med ind. I 2011 fik de deres gennembrud med hittet "Pumped Up Kicks", som lå nummer 3 på Billboards Hot 100-liste.

Sammen har de udgivet to album: "Torches" i 2011 og "Supermodel" i 2014.

Hør "Pumped Up Kicks" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA