x

Kanye: Jeg er den mest ærlige kendis, vi har

Kanye: Jeg er den mest ærlige kendis, vi har

Den gode Kanye West har været meget i vælten, siden han annoncerede ved MTV Video Music Awards, at han ville stille op til det amerikanske præsidentvalg i 2020. Mange er ikke sikre på, om det bare er for sjov, eller om der kunne være hold i udtalelsen.

I et nyt interview med Vanity Fair taler han blandt andet om sin præsidentkandidatur og om, hvordan det er at være en stjerne på musikscenen.

"Det er sjovt at være rockstjerne, og jeg tror aldrig, at jeg ikke vil være en stjerne, men på et tidspunkt er jeg også bare min mors dreng".

I forhold til sit måske kommende præsidentkandidatur siger West, at han efter at have annonceret det på scenen tænkte, at det måske ikke var helt ved siden af:

"Vi ville være med på den, fordi hvis du tænker over det, er han faktisk utrolig hensynsfuld. Hver gang han er kommet i problemer, er det faktisk, fordi han har taget en kugle for en anden. Han er nok den mest ærlige kendis, vi har".

Kanye West udtaler endvidere, at når han stiller op som præsident, vil han foretrække ikke at have nogle konkurrenter til posten. Han vil hellere samarbejde.

Se hans takketale fra MTV Video Music Awards her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA