x

De sidste navne til Spot klar

De sidste navne til Spot klar

Spot har netop offentliggjort de sidste navne til den store musikfestival i Århus. Hermed er de sidste brikker til årets store Spot-puslespil faldet på plads.

Inden deadline er Oh No Ono, Hatesphere og The Psyke Project kommet inden for i varmen, ligesom færøske navne som Eivør Pálsdottir, Budam, Boys In A Band er nået at blive tilføjet årets Spot-program.

Eivør Pálsdottir spiller en art storladen pop-musik, hvorimod Budam befinder sig i samme musikalske rodekasse som Tom Waits. Boys In A Band kalder deres musik "cowboy rock" og kendetegnes blandt andet ved energisk vokalarbejde.

Endelig er finske Rubik og Regina tilføjet. Rubik står for indie-rock i den ambitiøse ende af skalaen, hvor der ikke langt til et navn som Mew, mens Reginas varemærke er drømmepop med hang til 80’ernes synth-flader og trommemaskiner.

På åbningsaftenen til Spot torsdag den 31. maj vil engelske Apartment være at finde på VoxHall (sammen med landsmændene Dead Kids og Metromony). Apartment spiller indierock med rødder i 80’ernes britiske scene med The Smiths og The Cure som forbilleder.

Det trykte program til Spot-festival rammer gaden i dag den 11. maj. Spot løber af stablen i dagene 1.-2. juni.

Spots hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA