x

Debbie Harry truet af Phil Spector

Debbie Harry truet af Phil Spector

Phil Spector – ophavsmanden til "wall-of-sound" – får stadigvæk sværere og sværere ved at forklare sig i retten, hvor han bliver konfronteret med stadig flere beskyldninger om dødstrusler. En anklage går på, at Spector angiveligt jagtede en kvindelig bekendt med en maskinpistol og truede med at skyde, hvis hun ikke ville have sex med ham.

Som de fleste vil vide, handler retssagen om, hvorvidt Spector er skyldig i mordet på skuespilleren Lana Clarkson i 2003.

Det er ingen hemmelighed, at den legendariske producer altid har balanceret på grænsen mellem "geniet" og "psykopaten", og at skydevåben i Spectors hænder har været forbundet med livsfare for hans omgivelser.

Eksempelvis har Leonard Cohen set ind i løbet på en pistol, som Spector truede ham med under indspilningen af Cohen-pladen "Death of a Ladies' Man" (1977).

Nu påstår Blondie-sangerinden Debbie Harry, at det samme er sket for hende. Til den engelske avis The Daily Mirror, udtaler hun, at Spector "snusede rundt omkring" hende, hvorefter følgende skete:

"Han trak en pistol, som han har for vane. Han stikkede den ned i min støvle og sagde "bang". Jeg tænkte: "lad mig komme væk herfra. Jeg tager hjem".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA