x

Ny musikvideo: Søs Fenger slår sig sammen med Nordstrøm

Ny musikvideo: Søs Fenger slår sig sammen med Nordstrøm

Søs Fenger og Nordstrøm har slået sig sammen under navnet Fenger//Nordstrøm. Forud for udgivelsen af deres debutalbum "Gnister", der udkommer den 9. oktober, er de aktuelle med singlen "Casablanca". Se den stemningsfulde musikvideo her forneden.

"We'll always have Paris" lyder de famøse ord i filmklassikeren "Casablanca", hvor de elskende tager afsked med hinanden. Afsked er også det tematiske omdrejningspunkt på Fenger//Nordstrøms "Casablanca". Med Fenger//Nordstrøm skildres afskeden som dét der helt unikke og perfekte øjeblik. Det øjeblik, der er svært at sætte ord på. Det øjeblik, der efterlader alt i og omkring én i nuet.  Det øjeblik, hvor man lader billedet stå, som de også selv synger det på nummeret.

Søs Fenger og Nordstrøm - bestående af Lars Malm og Troels Holdt - har musikalsk været interesseret i hinanden i en længere årrække. Men der skulle gå frem til 2014, før den mangeårige fascination for alvor udviklede sig. 

"Jeg følte mig hjemme i musikken fra det øjeblik, jeg hørte de første sange. Det var ligesom at komme hjem," fortæller Søs Fenger om den musikalske fusion med Lars Malm og Troels Holdt. Også Nordstrøm var helt fra start meget begejstrede for samarbejdet: "Efter en række hæsblæsende år var det som om, Nordstrøm skulle genopfinde sig selv. Spørgsmålet var bare, hvordan Nordstrøm nu skulle lyde? Det var i denne proces, vi inviterede Søs til at synge på "Casablanca", og resultatet står vi nu med i hænderne."

Se "Casablanca" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA