x

Vandt du Macy Gray?

Vandt du Macy Gray?

Macy Gray, den uregerlige soul/funk/rockdiva med den hæse heliumstemme, kommer til Danmark lige om lidt. Hun besøger såvel Århus som København, henholdsvis Musikhuset den 29. maj og Tivoli den 30. maj, og det er lykkedes GAFFA at komme i besiddelse af en lille håndfuld billetter, som vi udloddede parvis til såvel Århus som København i denne lille konkurrence.

Macy Gray udgav for nylig sit fjerde album, ”Big”, der har fået fornemme anmeldelser. GAFFAs Sohail Hassan gav fem ud af seks stjerner og skrev blandt andet: ”Helium-stemmen er tilbage. Stærkere og skarpere end nogensinde før. (...) Dette fjerde album sprudler af den energi, som debuten også besad.”

På ”Big” arbejder Macy Gray i øvrigt sammen med musikalske kapaciteter som bl.a. Will.I.Am, Fergie (begge også kendt fra Black Eyed Peas), Justin Timberlake, Natalie Cole og Nas.

Macy Gray slog igennem i 1999 med det Grammy-vindende debutalbum ”On How Life Is”, hvorfra hendes til dato største internationale hit, ”I Try”, stammer. Siden debut-albummet har hun udgivet to andre studiealbum ”The Id” (2001), ”The Trouble with Being Myself” (2003), foruden et opsamlings-album (2004) og et live-album (2005). Oven på succesen med debuten gik det salgsmæssigt lidt ned ad bakke for Macy Gray på de efterfølgende plader, men at dømme efter de gode anmeldelser af ”Big” tyder meget på, at Macy Gray er tilbage i topform, og også live er hun kendt for at være hæmningsløs. Da hun gæstede Store Vega i København i maj 2003, bad hun for eksempel publikum om at smide tøjet, så pas på, hvis du vinder!

Som sagt kunne du vinde Macy Grays nye album ”Big” og to billetter itl koncerten enten i Århus eller København. Og svaret på spørgsmålet nedenfor er: Spider-Man.

De heldige vindere, som modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Koncertbillletter og cd:
Bent-Ole Ludvigsen
8700 Horsens

Rasmus Lykke
7323 Give

Mads Hofman
2000 Frederiksberg

Cd:
Anne Adelson
8240 Risskov

Henrik Gemal
2100 København Ø

Jesper Poulsen
8723 Løsning

Martin Hviid
2400 København NV

Anne-Sofie Hansen
6000 Kolding

Steen Nielsen
7400 Herning

Stine Lauritsen
5600 Faaborg

Macy Grays hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA