x

RECession Festival klar med det komplette program

RECession Festival klar med det komplette program

Young Dinosaur og De Underjordiske, som begge spillede på Roskilde Rising-scenen på Roskilde Festival i år, er de sidste to navne til årets RECession Festival, og programmet er dermed fuldendt. RECession Festival samarbejder med Roskilde Rising om at promovere nye, spændende danske bands. Et samarbejde, der er helt naturligt, da begge fokuserer på de samme genrer.

I år er det 14. gang, at RECession Festival slår dørene op til ny, fortrinsvis dansk musik. Denne gang løber festivalen af stablen på spillestedet Ny V58 den 23. og 24. oktober 2015.

Young Dinosaur er et moderne bud på psych-poppen med deres skæve og alsidige kompositioner, der indeholder fjerlette melodier og rytmiske krumspring. En stor del af bandets identitet er skabt i samarbejde med Figurines' Jens Ramon, som helt fra start har været med til indspilningssessions og tager del i den kreative proces omkring numrene. Young Dinosaur udsendte deres første fuldlængdeudgivelse – albummet "To Be A Hero" – der udkom i oktober 2014.

De Underjordiske (billedet) spiller dansksproget rock'n'roll med elementer fra 60'ernes psykedeliske rock og 80'ernes guitarpop. Teksterne kredser om temaer som frigørelse, spiritualitet og kærlighed. Sangene pendulerer rundt imellem lette fængende up-tempo numre, storladne tunge melodier og magien i gentagelserne.

Line-up til RECession Festival 2015:

De Underjordiske

Young Dinosaur

YAST (SE)

Wulfband (DE)

Mayflower Madame (NO)

Spökrakat

Fright Eye

Hybel

Tempelnat

Northern Assembly

Lasse Krog Andersen

Klönk

 

Billetter til RECession Festival 2015 kan købes på Billetto.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA