x

Se Eddie Vedder og Beyoncé synge Bob Marley

Se Eddie Vedder og Beyoncé synge Bob Marley

I weekenden blev der i Central Park i New York afholdt Global Citizen Festival, som kæmper for at udrydde fattigdom inden 2030. Der var mange optrædener og nye konstallationer på kryds og tværs, der var skabt til anledningen. Deriblandt kan nævnes Beyoncé og Ed Sheeran, Chris Martin og Ariana Grande og Sting og rapperen Common. Den mest overraskende konstallation var dog nok Eddie Vedder fra Pearl Jam og Beyoncé, der gik sammen om at spille Bob Marleys "Redemption Song" i en akustisk version.

Mens de to fortolkede det kendte Bob Marley-nummer, kunne man se den tidligere, nu afdøde sydafrikanske præsident Nelson Mandela holde en tale om menneskelig bekæmpelse af fattigdom på video.

En anden bemærkelsesværdig ting ved denne optræden var, at Pearl Jam ikke har sunget "Redemption Song" live i 20 år. De sluttede deres sæt til Global Citizen Festival af med at synge Neil Youngs "Rockin' in the Free World" – en sang, som de tidligere på ugen har sunget sammen med den kendte talkshow-vært Stephen Colbert. Pearl Jam sang også John Lennons "Imagine" under deres optræden – en sang, der netop skal skabe opmærksomhed omkring verdens fattigdom og ulighed i verden.

Se den akustiske version af "Redemption Song" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA