x

Kurt Cobains soloalbum har fået udgivelsesdato

Kurt Cobains soloalbum har fået udgivelsesdato

GAFFA kunne i sidste uge fortælle, at Nirvana-forsanger Kurt Cobain snart udkommer med en fortolkning af The Beatles' "And I Love her" på vinylsingle. I dag kan vi så berette, at denne vinyl udkommer den 4. december. Men før denne udkommer hans soloalbum "Montage of Heck: The Home Recordings" den 13. november.

Albummet vil udkomme i en deluxe-udgave med 31 sange, hvoriblandt der vil være numre fra dokumentarfilmen "Montage of Heck", udtalelser, demoer og hele sange. Albummet vil også udkomme i en mere traditionel 13 sangs-udgave, der vil fokusere på Cobains egne personlige kassettebåndsoptagelser.

Som GAFFA tidligere har beskrevet, er det instruktøren Brett Morgen, der har været gennem musikerens arkiver af optagelser og ikke tidligere udgivne sange. Men det skal gøres klart, at det er Kurt Cobains egne sange og ikke Nirvana.

Når Morgen skal beskrive musikken er det alt "fra bras til ragtime og alt imellem det." Han fortæller, at der også vil være en komediesketch undervejs.

Den 13. november er "Montage Of Heck: The Home Recordings" som sagt ude i fysisk format og download. Efterfulgt af et cover af "And I Love Her" den 4. december.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA