x

Justin Bieber vil leve som Jesus

Justin Bieber vil leve som Jesus

De sidste par år har for den unge popstjerne Justin Bieber, som lige nu ligger nummer to på Billboards Hot 100-liste med "What Do You Mean", været præget af skandaler, anholdelser og et image, som har fået revner i overfladen.

I et større interview med amerikanske Complex er Justin Bieber ærlig og åbner blandt andet op omkring sin kristne tilgang til medmenneskelighed: "Jeg vil ærlig talt gerne leve ligesom Jesus. Ikke at jeg vil være Jesus – det sker aldrig – jeg vil ikke virke sær. Han skabte gode retningslinjer for, hvordan vi skal elske andre, være taknemmelig og venlig. Hvis du er troende, så døde han for vores synder".

Den 21-årige sanger understreger dog, at han ikke er religiøs, eftersom han ikke kan identificere sig med "de underlige ting, som foregår i kirkerne" – dog er det netop troen, som har ændret hans liv: "Vi har den største frelser af alle, og hans navn er Jesus Kristus. Og han er en sand frelser. Det er tid til, at vi alle spreder vores stemmer. Om du er troende eller ej, del din stemme. Jeg er nået til et punkt, hvor jeg ikke vil holde min inde længere."

For Bieber er det at gå i kirke ikke lig med at være kristen. "Du behøver ikke at gå i kirke for at være kristen. Hvis du går på Taco Bell, betyder det ikke at du er en taco".

Justin Bieber er den 13. november ude med et nyt album, som er lavet i samarbejde med hans ven og samarbejdspartner Kanye West.

Læs hele interviewet af Complex her, hvor Bieber også snakker om sine anholdelser, sit forhold til Selena Gomez og sit arbejde med Skrillex.

Hør samarbejdet mellem Justin Bieber, Skrillex og Diplo på sangen "Where Are Ü Now" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA